Corporate Events

Op zoek naar een professionele eventplanner die de organisatie van jouw evenement overneemt?
Aarzel dan niet. Here I am! Bij kan je terecht voor de organisatie van A tot Z en dit samen met enkele top leveranciers die jouw evenement transformeren tot iets magisch!

Moodboards uitwerken, draaiboeken schrijven, dagplanning opmaken, de logistieke huzarenstukjes in elkaar doen laten passen: het klinkt als muziek in mijn oren!

Dankzij enkele grote projecten bij The Oval Office, zoals een event op een raffinaderij in de Haven van Antwerpen met 1500 personen, het ontvangen van hoogbekleden, het plaatsen van 15.000 windmolens aan de Belgische kust, het front regisseren van een congres, weet ik nu: this is my thing!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik sta al te popelen om aan de slag te gaan voor jullie!

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen

Kodak

Bedrijf: Kodak
Fotografie: Tom Verbruggen Photography
Locatie: Kodak Office te Zaventem

Melina Beckers is een zeer aangename en talentvolle event organisator. Een dame met het hart op de juiste plaats, vol inspiratie en iemand waar je steeds op kan rekenen. Ze heeft een 2 weken lang event georganisserd voor Kodak NV Flexo Packaging Division en alles was tot in de puntjes afgewerkt, gaande van catering, tot versiering, animatie, hostessen, badges, DJ, cameraman … noem maar op … ALLES WAS DIK IN ORDE, waarvoor dank! We gaan in de toekomst zeker nog samenwerken!

Jong Voka Mechelen

Datum: september 2018 & 2019

Voka Kempen

Bedrijf: Voka & Jong Voka Kempen-Mechelen
Aantal personen: 500
Datum: 20 juni 2019
Fotografie: Tom Verbruggen & Sébastien Adriaensen
Locatie: Sint-Michielskasteel in Sint-Katelijne-Waver

Super bedankt voor de fantastische organisatie, mooie aankleding en voor de flexibiliteit in onze last minute-aanpassingen.

Grünenthal

Bedrijf: Grünenthal
Fotografie: Kabriro
Locatie: Kasteel Vaalsbroek & Van der Valk Middelburg (NL)