Weddings

Weddingplanner Younique Events

Het is zover – jullie gaan trouwen: Gefeliciteerd!

Een dag waarover we al kunnen dromen, een dag om naar uit te kijken, eentje vol emoties, met een lach en een traan en een dag om nadien mooi in te kaderen en te koesteren.

Maar zo’n dag vraagt tijd en werk, om alle puntjes op de i te zetten. Het zoeken van de geschikte locatie, het kiezen van de juiste partners tot de styling… het slorpt heel veel tijd op van je dagdagelijkse taken. Waarom dus niet uitbesteden?

Mariek + Niels

Fotografie: Ronny Wentelaers
Locatie: Kasteel van Hoen
Styling: Arima Styling

Tijdens de voorbereidingen voor ons trouwfeest twijfelden we niet erg lang dat we wel wat hulp konden gebruiken en dus een weddingplanner wilden inschakelen. Omdat we door het huwelijk van mijn zus al eens hadden mogen proeven van de prachtige realisaties van Melina, duurde het niet lang voor onze keuze gemaakt was. En we hadden het niet beter kunnen treffen! Er werd samen met ons gebrainstormd hoe wij deze dag wilden inkleden en tegelijkertijd kregen we feedback over wat wel en niet realistisch was. Ze voelde perfect aan wat wij wilden en maakte er meteen een prachtig concept van met haar professionele ervaring. In alle kleine details keek Melina mee hoe wij ons persoonlijke verhaal aan onze gasten konden vertellen gedurende de hele dag.
Door een vies klein virusje dat een pandemie veroorzaakte, waren we echter tot tweemaal toe genoodzaakt om alle plannen on hold te zetten. We hebben lang moeten wachten om onze dag eindelijk te kunnen vieren en het eindresultaat was prachtig. Melina heeft er samen met ons naartoe geleefd en zorgde er iedere keer opnieuw voor dat alles tot in de details geregeld was. Indien er nieuwe leveranciers nodig waren, kon Melina altijd weer iets uit haar hoed tevoorschijn toveren dat toch perfect in ons thema bleef passen. Melina is gedreven, enthousiast, realistisch en ontzettend lief. Haar passie voor haar werk valt af te lezen in de uiteindelijke uitvoering. Ze leidde op de dag zelf alles in perfecte banen en zorgde dat wijzelf en onze gasten een sprookjesachtige dag beleefden. Wij konden van begin tot einde genieten met een grote G dankzij de kunsten van Melina!

Isabelle + Nick

Fotograaf: Mathias Hannes
Locatie: Kunst aan de Stroom
Storyteller: Stories by Mabel
Bloemdecoratie: Blóm

Naomi + Elie

Fotografie: Jurgen Buelens
Locatie: Feestzalen De Venkel

Met een overvloed aan goede ideeën, een geweldige drive en waanzinnig veel passie leidde Melina de organisatie van ons huwelijk. We werden nauwkeurig door de voorbereidingen gegidst met TODO lijstjes en overzichten, en werden steeds op de hoogte gehouden van alle details. We werkten met moodboards om onze voorkeuren en smaken door te geven en Melina interpreteerde deze om voor ons dé dag in elkaar te steken waar we van droomden.
Met merkbare ervaring en een scherp oog voor detail leidde ze de dag in goede banen en garandeerde ze dat wij ten volle konden genieten. Zonder één moment van twijfel konden we op Melina rekenen om ons een prachtig huwelijk te bezorgen.
YOUnique, Melina, bedankt voor de onvergetelijke dag. Bedankt voor de warme herinneringen. Gewoonweg bedankt voor alles!

Vicky + Robert

Fotografie: Tom Verbruggen
Locatie: Strantwerpen

“We raden iedereen aan om een weddingplanner onder de arm te nemen, maar toch nog het liefste jou, want je bent geweldig in wat je doet, weliswaar een toptalent!
Onze dag was perfect! We hadden een idee in ons hoofd, maar de realisatie was toch nog een grote verrassing.
Alles…de decoratie, de uitnodigingen, de voorstellen, de locaties… alles was een schot in de roos! Wauw!
De kleine dingen die wij vergaten, daar dacht jij telkens aan. Je vond ludieke ideetjes op onze maat.

Melina, je mag zeer trots zijn op jouw werk, we zijn zo ontzettend blij dat we jou gevonden hebben om samen onze grote dag te plannen.
Onze gasten waren zeer bewonderend over het mooie werk dat jij verzorgde.

Céline + Cédric

Fotografie: Leentje Loves Light & Kabriro
Locatie: Kasteel Gestelhof te Gestel

Mede dankzij Melina en YOUnique Events werd onze huwelijksdag de mooiste dag van ons leven. Alles werd tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd, zodat wij de dag zelf zonder zorgen konden genieten.
Door de goede organisatie en rust die Melina bracht, hebben wij nooit moeten stressen in aanloop van de grote dag.
Melina weet perfect de balans te vinden tussen enerzijds het realiseren van onze ideeën en keuzes, en anderzijds de leiding te nemen waar nodig vanuit haar professionele ervaring.
Wij konden voor 100% vertrouwen op Melina wat betreft organisatie, decoratie en aankleding, en zij voelde perfect aan hoe ons droomhuwelijk eruit moest zien!

Lien + Mathias

Fotografie huwelijk: Aikon Producties
Fotografie trouwlocatie: Foto Kabriro
Locatie: Feesthal Witbos

Drie maanden voor onze grote dag vielen we zonder weddingplanner. Op dat moment zaten we met de handen in het haar en wisten we niet of we ons huwelijk, zoals we het droomden, nog konden realiseren. Maar dat was buiten Melina gerekend! Ondertussen is het al meer dan zes maanden geleden en nog altijd zinderen de emoties van onze prachtige huwelijksdag na. Ons trouweest was prachtig in al zijn facetten, van begin tot eind… en dàt is grotendeels te danken aan de onberispelijke organisatie door Melina. Tot in de kleinste details en met een enorme overgave heeft zij gerealiseerd waar we van droomden. Melina voelt enorm goed aan wat je verwacht en leidt alles met zachte hand in fantastisch goeie banen! Aan elk detail is gedacht en voor ons restte er nog alleen maar genieten…
Het was een droomdag en we hebben Melina in onze harten gesloten.
Dankjewel Melina!

Julie + Pieter

Fotografen: Cazaar
Styling: Ell’n Rose
Locatie: Klooster 12 te Lier

Na wat aarzelen hebben we dan toch besloten om een weddingplanner aan te stellen voor de organisatie van ons huwelijksfeest. En daar hebben we GEEN SECONDE SPIJT van gehad!
Melina was direct mee met het hele plaatje, van leveranciers tot aankleding. Het was gewoon PERFECT en we hadden het zelf niet beter kunnen doen!
Alles verliep vlekkeloos en wij waren totaal stress vrij. Tot in de kleinste details was alles geregeld en wat een godsgeschenk om Melina met haar organisatorische talent op onze grote dag bij ons te hebben!
Ik zou nooit meer een feest willen organiseren zonder de hulp van Melina.

Kortom, Melina is voor elk trouwfeest een echte must have!

YOUnique ontfermt zich over jouw huwelijksfeest en werkt het af tot in de puntjes.

Geen enkel detail wordt hierbij overgeslagen. Met heel veel passie, gevoel en enthousiasme, perfectie & een brede glimlach sta ik steeds paraat. Eerst zitten we samen voor een kennismakingsgesprek waarbij ik heel graag luister naar jullie wensen. Na dit gesprek tracht ik de kennis te vertalen naar een eerste voorstel.

Nadien zetten we alles op alles om er een YOUnique dag van te maken!
Eén week voor aanvang van jullie dag zitten we nog een keertje samen en overlopen we de volledige dag van A tot Z. En nadien…dan is het loslaten en genieten.

Dromen jullie eerder van huwelijksfeest in het buitenland? Ook hiervoor kunnen jullie mij inschakelen. Laten we dus samen praten aan tafel over jullie droom!

Want het uiteindelijke doel is genieten – niet waar?

All-in

Coördinatie & planning huwelijksfeest

  • 3 Meetings incl. kennismakingsgesprek & doorloopmeeting
  • Voorstel locaties & 1 locatiebezoek
  • Het kloppend hart tussen klant en top leveranciers
  • Adviserende rol voor inrichting en verloop van jullie dag
  • Opmaken van een draaiboek
  • Coördinatie opbouw
  • Regisseur & aanspreekpunt tijdens jullie dag (tot na de openingsdans)
  • Aanspreekpunt voor de leveranciers
  • Coördinatie afbouw

€ 3.000 (incl. btw & transportkosten)

Younique Weddings

Geen all-in formule nodig? Stuur gerust een berichtje wat ik voor jullie kan betekenen!

Contact

Pakketprijs Destination Wedding

€ 4.150,00(excl. btw & transport en accommodatie)

Contacteer mij voor meer info