Lies + Eric

Review

Het beste advies dat wij aan trouwers kunnen geven is om een weddingplanner te nemen én om die belangrijke taak toe te vertrouwen aan Melina!
Zij begreep het idee dat wij hadden over onze trouw beter dan dat wij het zelf konden verwoorden, werkte onze halve ideeën uit tot praktische concepten en heeft alles op een ongelofelijk fijne manier uitgevoerd.
Ze voorzag een fantastische begeleiding van de start (het zoeken naar een zaal) tot het einde (de laatste afrekening en budgetcontrole). Verder bracht ze ons in contact met stuk voor stuk geweldige leveranciers, die niet alleen kwaliteit brachten en heel creatief waren, maar ook als mens geweldig bij ons pasten (extra shoutout naar Sean – storytelling – en tweemaal Ann – foto’s en make-up).
De dag zelf is dankzij deze voorbereiding en haar aanwezigheid zo gemakkelijk verlopen en zorgde ervoor dat wij stressloos konden genieten aan de volle 100%. Kortom, Melina vragen als weddingplanner was veruit de beste beslissing die we genomen hebben toen we gestart zijn aan ons trouwproject.

Fotografie: Ann Van de Voorde
Locatie: Hof van Beatrijs, Lier
Styling: Ell’en Rose